YENİKENT’E DEĞER KATAN YATIRIMLARI HAYATA GEÇİRDİK

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Aslan ve yönetimi ile bir araya geldi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

UNUTULMAYACAK HİZMETLER

Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Arslan, “Bizler çok şanslıyız. Gönlünüzün kapılarını açtınız. Sizin gibi bir dostla gönül bağı kurmuş olduk. Yenikent bölgemizde unutulmayacak hizmetler geçekleştirdiniz. Yenikent’i ayağa kaldırdınız. Bölgemizin her yerinde emeğiniz var. Yenikent’imizde gerçekleştirdiğiniz hizmetler için bölge halkı adında teşekkür ediyor, yaşantınızda güzel günler diliyoruz” dedi.

HALKA HİZMET ETMEK

Nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 10 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu süreç içerisinde STK ve derneklerimizle yakaladığımız uyumun en güzellerinden biri de Yenikent için oldu. Deprem bölgesinde yer alan şehrimiz için Yenikent’in önemini hep ifade ediyorum. İnşallah şehrimizin geleceği olacak Yenikent yeni yatırımlarıyla da değer kazanmaya devam edecek” dedi.

DEĞER KATAN ÇALIŞMA

Bölgede cazibeyi arttıracak önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek sözlerini sürdüren Başkan Zeki Toçoğlu, “Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nı kısa süre içerisinde tamamlayarak hayata geçirdik. Gerçekten de hem bölgeye hem şehrimize hem de ülkemiz için çok önemli bir çalışma oldu. 2020 yılında gerçekleştirilecek dünya şampiyonası da şehrimiz tanıtımına büyük katkı sunacak. İnşallah tüm başlıklarda hayata geçirilecek yatırımlarla bölge değer kazanmaya devam edecek” dedi. Saim İŞÇİ

11 Ara 2018 - 15:20 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.