Sürpriz Gündem Seçim

Sakaryaspor’da Başkan Cevat Ekşi ve yönetimi çareyi yönetimi güçlendirmekte buldu. Yeşil-Siyahlı yönetimin ikinci yarıya daha güçlü girmeyi hedeflediği öğrenildi.

DESTEK BEKLİYORLAR

Sezon başından bu yana aradığı desteği bir türlü bulamayan ve kendi içerisinde birlikte hareket ederek sadece taraftarları yanında bulan Yeşil-Siyahlı yönetimin, devre arasında kongreye gitmeyi düşündüğü öğrenildi. Yönetimi yeni isimleri kazandırarak güçlendirmek isteyen ve kaynak arayışını sürdüren Sakaryaspor yönetimi, bu yolla transfer engelini açmak ve maddi yönden nefes almak istiyor. Kongre hazırlıkları içerisinde olan Yeşil-Siyahlıların nasıl bir yol haritası izleyeceği ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

ÜYELİĞE DAVET

Başkan Ekşi ve yönetimi Sakaryaspor taraftarlarını ve şehrin ileri gelenlerini kulüp üyeliği konusunda da desteğe davet ederek üye olmaya çağırdı. Önceliğini mevcut takımın ödemelerini tamamlamak olarak belirleyen yönetim, gerekli desteği bulması halinde transferde de adım atmak istiyor. Ekşi ve yönetimi, yönetim kadrosunu yeni isimlerle de güçlendirmeyi ve maddi yönden rahatlamayı hedefliyor.

18 Ara 2018 - 10:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.