“TERTEMİZ BİR PARTİYİZ”

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım SAGİAD ve Pamukova’da ziyaretlerde bulundu. Yıldırım , vatandaşların Saadet Partisi’ni tercih etmeleri gerektiğini belirterek, “45 yıllık tertemiz bir teşkilatız” dedi.

TEK DERDİMİZ MİLLET

İlk olarak SAGİAD’a ziyarette bulunan Yıldırım ,projelerinden bahsetti ve Saadet Partisi’nin yapmayı düşündüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Pamukova’ya geçen Yıldırım burada teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek seçim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Sonrasında Pamukova esnafını ziyaret eden Yıldırım, herkesle birebir görüşerek neden Saadet Partisi’ni tercih etmeleri gerektiğini anlattı. 45 yıllık tertemiz bir teşkilatız diyen Yıldırım,”Türkiye’nin en köklü partilerinden biriyiz, Allah’a şükürler olsun ki şimdiye dek yüzümüzün kızaracağı hiçbir işe bulaşmadık. Tek derdimiz millete hizmet etmek oldu” dedi.

SÖZDE KALAN PROJELER SUNMADIK

Milli görüş’ün sadece laf üretmediğini, verdiği sözleri icraata çevirdiğini ifade eden Yıldırım;”Bizler geçmişte Milli Görüş belediyeciliğinin ne olduğunu halkımıza gösterdik. Sadece sözde kalan projeler sunmadık. Bugün verdiğim sözü yarın unutmadık. Eğer milletimiz hala Milli Görüş belediyeciliğine efsane belediyecilik diyor ise bu verdiğimiz hizmetin karşılığıdır” diye konuştu.

Sakarya’nın her bölgesini karış karış gezdiklerini söyleyen Yıldırım,”30 Mart’ta Allah’ın izni ve sizlerin oylarıyla Saadet Partisi’nin zaferi ile noktalanacaktır inşallah” diyerek Pamukova halkını seçimde Saadet Partisi’ne oy vermeye çağırdı.

13 Mar 2014 - 13:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.