TÜRK SANAT MÜZİĞİ GECESİ COŞTURDU

Hendek Türk Sanat Müziği Korosundan coşku dolu muhteşem bir konser daha verdi.

Kadir KAZIN
Kadir KAZIN Tüm Haberleri

Hendek Ticaret Merkezinde yapılan Türk sanat Müziği konserine Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın ve müziksever Hendekliler katılım gösterdi.

HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Hendek Kaymakamlığının katkıları ile düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri İstiklal marşının okunması ile başladı. Ardından koronun muhteşem uyumu ile bir birinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. İki bölümden oluşan konserin finali coşku içerisinde geçti. İzleyicilerin isteklerini de yerine getiren koronun şarkıları müzikseverler ile beraber coşkuyla söylendi. Gece sonunda Hendek Kaymakamı Orhan Burhan Kısa bir konuşma yaparak Türk Sanat Müziği Korosuna teşekkür ederek koroyu yöneten Ayşen Cengiz’e çiçek takdim etti. Kadir KAZIN

14 Oca 2019 - 15:21 - Güncel

Mahreç  Kadir Kazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.