KILIÇ’TAN BAŞKAN ÖZTÜRK’E ZİYARET

AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret ederek seçim süreci ile ilgili fikir alış verişinde bulundu. İstişarede bulundular.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Pazar Günü gerçekleşen AK Parti Sakarya Aday tanıtım toplantısında AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı olan Fevzi Kılıç Erenler Belediyesini ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün makamında gerçekleşen ziyarette Kılıç ve Öztürk seçim süreci ile ilgili istişarede bulundu.

“FEVZİ KILIÇ VE PARTİMİZİN YANINDAYIZ”

Kılıç ve beraberindekileri makamında ağırlayan Başkan Öztürk “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle AK Parti Erenler Belediye Başkan adayı olan 35 yıldır birlikte aynı yolda yürüdüğümüz değerli kardeşim Fevzi Kılıç Erenlerimize hayırlı olsun. Mevlam çıktığı yolda mahcup etmesin Allah yar ve yardımcısı olsun. Fevzi kardeşimizin ve partimizin yanındayız. Amacımız Erenler'de rekor oy alıp seçimden galip çıkmak. AK Parti olarak Millete hizmet yolunda çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet sunmaya, Sakarya’yı geleceğe taşımaya devam edeceğiz” diyerek Kılıç ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

“TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET İLE YOLA ÇIKTIK”

Ziyarette tevazu, samimiyet ve gayret ile bu yola çıktıklarını belirten Fevzi Kılıç “ Öncelikle Erenler Belediye Başkan adaylığını şahsımıza tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyorum. Çok değerli Belediye Başkanımız Cavit Öztürk AK Parti İl Başkanlığı süresince teşkilatımızın yanında olarak desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Kendilerine tekrardan teşekkür ederim. Birlikte Millete hizmet adına her zaman tevazu, samimiyet, gayret ile çalışmaya devam edeceğiz” diyerek misafirperverliklerinden dolayı Başkan Öztürk’e teşekkür etti. Saim İŞÇİ

14 Oca 2019 - 16:32 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.