NÜFUS MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ

Geyve İlçe Nüfus Müdürü Mahmut Keçeci’nin Kilis’e atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Yemeğe ilçe protokolü katıldı.

İsmet KULAKSIZ
İsmet KULAKSIZ Tüm Haberleri

Geyve’de görev yapmaktayken Kilis Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü olarak atanan İlçe Nüfus Müdürü Mahmut Keçeci onuruna, Yöresel Ürünler Üretim Merkezinde yemek programı düzenlendi. Programa Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Tacettin Aykol, Daire Amirleri ve İlçe Nüfus Müdürlüğü personeli katıldı.

BAŞARI DİLEDİLER

Programda Kaymakam İlyas Memiş ve Belediye Başkanı Murat Kaya yaptıkları konuşmada, birlikte çalışma süresi boyunca İlçe Nüfus Müdürü Mahmut Keçeci’den çok memnun olduklarını belirterek, yeni görev yerinin kendisine hayırlı olması ve görevinde başarı dileklerinde bulundular. İsmet KULAKSIZ

15 Oca 2019 - 14:42 - Güncel

Mahreç  İsmet Kulaksiz


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.