SAPANCA’DA SEN BEN YOK, DAVA VAR

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen’i makamında ağırladı.

AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, başkanlık makamında Başkan Yılmazer’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu ve birlik beraberlik mesajı verdiler.

DAVAMIZ UĞRUNDA HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Turizm kenti Sapanca ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinin bulunulduğu ziyarette çalışmalar hakkında da sohbet edildi. Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; “Sen, ben yok davamız var. Davamız uğrunda hep birlikte çalışacağız, bu yolda hep beraber yürüyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Sapanca’mıza güzel hizmetleri sürdürmeye devam edeceğiz. İnsanlara hizmet etmek, onları tebessüm ettirmek ve hayır dualarını almaktan daha güzel bir şey yoktur. İlk günkü aşkla çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

AK PARTİ’NİN ZAFER SANCAĞINI TEKRAR DALGALANDIRACAĞIZ

Başkan Adayı Özcan Özen, yaptığı açıklamada “Bu bayrak yarışında Sapanca’mızın gelişimi ve geleceği için hep birlikte daha çok çalışıp, halkımızın gönlüne dokunarak AK Parti’nin zafer sancağını tekrar dalgalandıracağız” dedi.

15 Oca 2019 - 15:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.