VALİ NAYİR’DEN BAŞKAN ÖZTÜRK’E İADE-İ ZİYARET

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e iade-i ziyarette bulundu.

BELEDİYEYİ GEZDİ

Sakarya Valisi olarak göreve başlayan Ahmet Hamdi Nayir Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e iade-i ziyarette bulundu. Vali Nayir belediye binasını gezerek belediye personeli ile selamlaştı. Daha sonra Başkan Öztürk’ün makamına geçen Vali Nayir belediye çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında Başkan Öztürk’ten bilgi aldı.

Başkan Öztürk’ü çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Nayir vatandaşa en iyi hizmeti vermek için hep birlikte çalışacaklarını belirterek misafirperverliklerinden dolayı Başkan Öztürk’e teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk ise “ Sayın Valimiz Ahmet Hamdi Nayir Bey’e gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Görevinin tekrardan hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum ” diyerek ziyaretlerinden dolayı Vali Nayir’e teşekkür etti.

17 Oca 2019 - 11:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.