EĞİTİMCİDEN İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA DESTEK

Öğretmenlik mesleğinde 45. yılı geride bırakan şehrimizin tanınmış eğitimcilerinden Mefaret Hoşbay, ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kahvaltı programı düzenliyor.

Hafta sonunda yapılması planlanan kahvaltı için hazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ettiren Mefaret Hoşbay; “Düzenleyeceğimiz kahvaltıda dostlarımızla aynı sofrayı paylaşarak güzel bir gün geçirmek ve anılarımızı tazelemek arzusundayız. Bu paylaşımdan elde edilecek gelirle yardım ve desteğe ihtiyacı olan öğrenciler için yaz eğitim programı hazırlamak istiyoruz. Bu tür toplumsal yardım faaliyetlerine gönül veren tüm dostlarımızı kahvaltı programımıza bekliyoruz. Dostlarımızla hem anılarımızı tazeleyeceğimiz hem de ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı vereceğimiz kahvaltı programımıza katılmak isteyen dostlarımız davetiyelerini almak için etüd merkezimizi arayabilirler ve 0 (505) 253 19 52 nolu telefondan ulaşabilirler” dedi.

14 Mar 2014 - 10:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.