“MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ve dernek üyesi muhtarlar ile bir araya geldi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

AKOM’da gerçekleştirilen buluşmada hem Serdivan’a hem de Sakarya’ya hizmetleri dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Dernek Başkanı Fikret Can, günün anısına hediye takdim etti.

HİZMET SUNMANIN MUTLULUĞU

Nazik ziyaretleri dolayısıyla muhtarlara teşekküre ederek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Hem Serdivan hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevleri şahsımıza nasip oldu. Bu süreç içerisinde şehrimize, hemşehrilerimize hizmet sunmaktan büyük mutluluk duydum. Hamdolsun Sakarya’yı örnek bir konuma taşıdık. İnşallah Sakarya geleceğin şehirleri arasında yerini alacaktır” dedi.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK

Muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek sözlerini sürdüren Başkan Toçoğlu, “Muhtarlarımızla her zaman iletişim halinde olduk. Sık sık bir araya geldik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik admlar attık. Şehrimizde kapsamlı asfalt çalışmaları gerçekleştirerek mahallelerimizi yeni yüzlerine kavuşturduk. Çok güzel bir çalışma ortamımız oldu. 31 Mart’ta yerel seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Şehrimizde yakalanan bu güzel uyum ve birliktelik inşallah yeni dönemde de sürecek ve Sakaryamız örnek şehir olmaya devam edecek” diye konuştu.Saim İŞÇİ

22 Oca 2019 - 16:25 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.