BABAOĞLU, ANKARA'DA BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ROZETİNİ TAKTI

Daha önce Hendek Belediye Başkan Adaylığının Büyük Birlik Partisi'nden olacağını açıklayan Turgut Babaoğlu, bugün Meclis üyeleri, çalışma arkadaşları ve sevenleri ile Ankara'da Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'ne gitti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ülke gündemine dair yaptığı değerlendirmelerin ardından BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Babaoğlu'na rozet takarak: "Partimize, Sayın Babaoğlu'na ve Hendek'e hayırlı ve uğurlu olsun. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. Kendisine başarılar dilerim." dedi.

Program sonunda fotoğraf çekilerek Babaoğlu ve ekibi çalışmalarına devam etmek için Parti Genel Merkezi'nden ayrıldılar.

23 Oca 2019 - 14:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.