BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEN ÇEVRECİ HAREKET

Büyükşehir Şubat Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 72 gündem maddesinin karara bağlandığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik başlatılan uygulamaya destek olarak hazırlanan bez torbalar meclis üye

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Meclis Toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste 4 ilave gündem maddesi ile 72 madde görüşülerek karara bağlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik başlatılan uygulamaya destek olarak bez torbalar meclis üyelerine dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise bez torbaların kısa süre içerisinde vatandaşlara da hediye edeceği ifade edildi.

MECLİS GÜNDEMİ

Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda: 1. ve 34. maddeler oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan geldiği şekliyle kabul edilirken; 3. ve. 19 maddenin ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna iadesi oy birliğiyle kabul edildi. 35 ile 63. maddeler arasındaki 29 madde oy birliği ile İmar ve Şehircilik Komisyonu’na havale edildi. 64, 65, 66, 67. maddeler oy birliği ile kabul edildi. 68. madde oybirliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 69. madde ise oy birliği ile Hukuk Komisyonu’na havale edildi. 70. madde oy birliği ile kabul edildi. 71 ve 72. maddeler İmar ve Şehircilik Komisyonu’na havale edildi. Saim İŞÇİ

11 Şub 2019 - 16:14 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.