ERENLER CAMİİ ŞADIRVANI YENİLENİYOR

Hendek Belediyesi, Erenler Camii’nde bulunan şadırvanın hizmet ömrünü yitirmesi sebebiyle yenileme çalışmaları başladı.

Bir süredir vatandaşların rahatsız olduğu şadırvanda çatı, yer ve duvar döşeme işleri, boya ve sıva çalışması yapılıyor. Ayrıca abdest alma yeri tesisat ve muslukları da yenilenirken bayanlar için abdest alma yeri de yapılıyor.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Camilere olan hizmetlerimizi hiç bir zaman eksik etmedik. Cami görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın talepleri sonucunda Erenler Camimiz ’in ekonomik ömrünü tamamlamış şadırvanı daha hijyenik koşullarda yenilemiş olacağız. “Dedi.

13 Şub 2019 - 14:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.