YEREL GAZETELERİN 20 ŞUBAT ÇARŞAMBA MANŞETLERİ

İlimizde faaliyet gösteren yerel gazetelerin 20 Şubat 2019 Çarşamba günü manşetleri

Adapostası Gazetesi

TARIMA AKADEMİK DESTEK!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi yapılandırma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Atabek, "Sakarya için en önemli gelişmemiz gereken alan tarıdır. Bunun için akademik çalışmalar doğru yapılandırılmalı" dedi.

Yenigün Gazetesi

CUMHUR'DA TAM BİRLİK!

Cumhur İttifakı kapsamında Sakarya'daki tüm belediye meclislerinde ortak aday çıkarma kararı alan AK Parti ve MHP'de iki gün süren çalışmaların ardından belirlenen listeler dün birliktelik içinde il seçim kuruluna teslim edildi.

Bizim Sakarya Gazetesi

KRİZ BU KEZ ÇOK DERİN!

Serdivan Belediye Başkan adaylığı konusundaki zoraki uzlaşma, belediye meclisi üyeliği konusunda ayrılığa dönüştü. İYİ Parti kendi listesini, CHP ortak liste verdi.

Yeni Sakarya Gazetesi

CUMHUR İTTİFAKI BEKA BİRLİĞİDİR

Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleriyle beraber dün il seçim kuruluna müracaatlarını yaptı. Ak Parti İl Başkanı Tever, Cumhur İttifakı'nı sadece bir siyasi birlik olarak değil bir beka birliği olarak gördüklerini söyledi.

Sakaryahalk Gazetesi

FERMUAR KAPANDI

AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı Belediye Meclis Adaylığı listesini dün İl Seçim Kurulu'na sundu. Karşılıklı yapılan anlaşma gereği tarafların buluştuğu tek liste her iki partide küskünler ordusu yaşattı.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi

LİSTELER AÇIKLANDI

Partilerin 31 Mart yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken, merakla beklenen belediye meclis üyesi aday listesi açıklandı. Cumhur İttifakı İl Başkanları listeleri Ağır Ceza Hakimi Sertaç Kevser'e beraber teslim ederek birlik ve beraberlik görüntüleri verdi.

Yenihaber Gazetesi

KADININ ADI YOK

Siyasi partiler dün belediye meclis üye aday listelerini seçim kurullarına teslim etti. Cumhur İttifakı’nda sadece 31 kadına listede yer verilirken, Taraklı’da hiçbir kadın meclise aday gösterilmedi. Partilerdeki kadın aday sayısının 2014’e göre azalması dikkat çekti.

20 Şub 2019 - 10:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.