EN GÜZEL MİNYATÜRLER OSM’DE

Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri Gülçin Anmaç’ın Minyatür Sergisi’nin açılışı ile devam etti. Sanatseverlerin yoğun katılımıyla açılışı gerçekleştirilen minyatür sergisi 10 Mart Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri Gülçin Anmaç’ın Minyatür Sergisi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa çok sayıda sanatseverin yanı sıra Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan katıldı. Kendi eserlerini gelen sanatseverlere tanıtan Gülçin Anmaç’a program sonunda çiçek takdim edildi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 10 Mart Pazar gününe kadar tüm vatandaşların sergiyi gezebilecekleri belirtildi.

21 Şub 2019 - 14:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.