ÖĞRENCİLER ADAKULE’YE ÇIKTI

Adabilim Okulu 3. Sınıf öğrencileri güzel havayı fırsat bilerek Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Maltepe Park ve Adakule’yi gezdiler.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Sınıf öğretmeni Muhammed Avcı, öğrencilerle birlikte her ay ortalama üç kitap okuduklarını ve bu kitapların kritiklerini mutlaka farklı ortamlarda farklı kişilerle yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek “ Şehrimizde yeni yaşam alanları, parklar, meydanlar ile vatandaşlarımızın bir araya gelebileceği alanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Maltepe Park da bölgenin sosyal dokusuna yeni bir soluk kazandırdı. Bizde öğrencilerimiz ile yazdan kalma bir günü değerlendirerek hem kitap kritiğimizi bu güzel mekânda yaptık hem de Adakuleye çıktık ve Sakaryamızın eşsiz manzarasını birlikte temaşa ettik” dedi.

KOMPLE MEKAN

Muhammed Avcı Maltepe Parkı şehre yeniden kazandıran yetkililere de teşekkür ederek “Şehir anıları, mekanları, sokakları ve insanları ile var olur. Bu anlamda Maltepe Park’ında yeşilin ve toprağın şehri Sakarya da atıl durumdaki yapıların güncel hayata yeniden kazandırılmış olması çok güzel. Artık Sakarya’mızın eşsiz manzarasını bu kuleden izleyeceğiz. Gerçekten içerisinde çocuk oyun grupları, yürüyüş alanları, kafeteryalar, yeşil alanlar, oturma grupları, SAMEK gibi bölümlerle Maltepe Park komple bir mekân olmuş” diyerek sözlerini noktaladı. Alkan KUYAŞ

10 Mar 2019 - 13:05 - Eğitim

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.