İSTİKLAL ŞAİRİ TARAKLI’DA ANILDI

Taraklı’da, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, düzenlenen programla kutlandı.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Taraklı Ortaokulu Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Kaymakam Okan Dağlı, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, ilçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, Daire Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Taraklı İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programda, Öğrenciler tarafından ‘İstiklal Marşımıza’ adlı şiiri okundu. Daha sonra Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un özellikleri ve hayatını anlatan video gösterisi ve şiirlerin ardından Mehmet Akif Ersoy adlı oratoryo izlendi. Cenk şarkısı şiiri ve muhteşem koronun izlendiği programda, ‘Taraklı İstiklal Marşı okuyor’ videosu beğeni ile izlendi. Alkan KUYAŞ

13 Mar 2019 - 14:48 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.