YEREL GAZETELERİN 15 MART CUMA MANŞETLERİ

İlimizde faaliyet gösteren yerel gazetelerin 15 Mart 2019 Cuma günü manşetleri

Adapostası Gazetesi

ADA TRENİ GELİYOR!

Aylardır süren eylemlerin ve kamuoyu tepkisinin ardından Ada Treni yarın Adapazarı Garı'ndan yeniden seferlere başlayacak.

Yenigün Gazetesi

TREN GARA GELİYOR!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ada Treni'nin seferlerinin başlatılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiğini ve trenin Salı günü itibariyle şehre, yani Gar'a gireceğini söyledi.

Bizim Sakarya Gazetesi

AKP'DEN TREN BELİRSİZLİĞİ!

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz geçen hafta, "Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na danışacağız" dedi, dün ise Toçoğlu'nun halefi Ekrem Yüce tren seferlerinin bir an önce başlatılması için Ankara'da girişimlerde bulundu.

Yeni Sakarya Gazetesi

DÜNYAYI İYİLİK DEĞİŞTİRECEK!

Orhan Cami İmamı Mustafa Aydın'ın başarılarıyla adından sıkça söz ettiren oğlu hukuk fakültesi öğrencisi Huzeyfe Aydın "Uluslararası İyilik Ödülüne" layık görüldü.

Sakaryahalk Gazetesi

NE TRENMİŞ BE!

Mevcut raylar üzerinden Adapazarı Tren Garı'na gelmesi beklenen Ada Ekspresi için konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "Cumhurbaşkanımız 'Ben gelmeden tren gara gelsin' talimatı verdi" dedi.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi

BU MİLLET SİZİ ÇARPACAK!

Muharrem İnce, iktidar partisi mensuplarının dini kullanarak oy istediklerini belirterek, "Allah bilir, ama bu millet sizi 31 Mart'ta çarpacak" dedi.

Yenihaber Gazetesi

YİNE TİCARETİN KALBİ OLACAK

İyi Parti Adapazarı Aday Proje ve tanıtım toplantısı önceki akşam Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan İYİ Parti Adapazarı Adayı Dr. Arslan Adapazarı’nın yeniden ticaretin kalbi olacağını söyledi.

15 Mar 2019 - 11:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.