MİNİKLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Hendek Bayraktepe Derneği İrfan Mektebi öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümünde Hendek Şehitliği’ni ziyaret etti.

MİNİKLER ŞEHİTLİKTE DUA ETTİ

Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Bayraktepe Derneği İrfan Mektebi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Hendek Şehitliği’ni ziyaret etti. Tarihine sahip çıkan minikler, ellerinde Türk Bayrakları ile birlikte Hendek Şehitliği’nde dualar edip, öğretmenlerinden Çanakkale Zaferi ile ilgili bilgi aldılar.

Minik öğrencileri öğretmenleri, Hendekli şehitlerinin isim ve şehadet tarihlerinin olduğu Hendek Şehitliği ile ilgili bilgilendirdi. Ziyaret miniklerin şehitlik önünde toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

21 Mar 2019 - 14:33 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.