DEPOLARDAN KURTULACAĞIZ

Erenler, Akyazı ve Hendek’te düzenlenen miting ve toplantılarda konuşan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, şehrin ihtiyacı olan Uluslararası Fuar, Kültür ve Kongre Merkezi projelerini açıkladı.

TAM KADRO SAHADAYIZ

Düzenlenen toplantı ve mitinglerde konuşan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, “Bizim referansımız tertemiz mazimizdir. Aylardır sahalardayız. Programlardan programa koşuyor vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Kendimizi anlatıyor, destek istiyoruz. Büyük bir ilgi ve teveccüh görüyoruz. Bizim arkamızda hemşerilerimizin yanı sıra çok büyük bir güç var. Meclis üyelerimiz, ilçe teşkilatlarımız ve il yöneticilerimiz var. Bakın İl Başkanımız başımızda, Milletvekilimizde yanı başımızda. Biz birbirimize inanıyoruz, güveniyoruz. Omuz omuza mücadele örneği sergiliyoruz. Sakarya’nın bir değişime ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Sakarya iyi yönetilmiyor, iyi idare edilmiyor, hak ettiği hizmetleri alamıyor. Bunun içinde MHP gümbür gümbür geliyor.” dedi.

FUAR, KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ

Erenler, Akyazı ve Hendek çalışmaları sırasında Sakarya’ya Uluslar arası Fuar,Kültür ve Kongre merkezi kazandıracaklarını anlatan Ünver, “Sakarya’nın değerleri artık hak ettiğini bulacak, Sakarya’nın depolarda fuar yapan imajı artık tamamen yok olacak” dedi. İlçe temasları sırasında Akyazı Belediye Başkan adayı Bahattin Dertlioğlu, Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, Erenler Belediye Başkan adayı Yakup Alaylı’da kısa birer konuşma yaptı.

18 Mar 2014 - 12:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.