KARATEDE BAYANLARIN BAŞARISI

Anadolu yıldızlar ligi karate yarı final müsabakaları, 15-16 Mart 2014 tarihlerinde Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yapıldı.

ERKEKLER İKİNCİ OLDU

İlimizden11 bayan ve 11 erkek sporcunun katıldığı müsabakalara İstanbul, Kocaeli, Bursa, Kırklareli, Eskişehir, Muğla, Denizli, Aydın, İzmir, Uşak, Balıkesir, Manisa ve Sakarya illeri takımları katıldı. Bayanlar kategorisi ferdi kilolarda yapılan müsabakalarda ilimiz sporcularının aldığı dereceler puanlandığında bayan takımımız genel klasmanda birinci oldu ve finallere katılmaya hak kazandı. Erkek takımımız zorlu illerin bulunduğu kategorilerde, çok çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda, sporcularımızın aldığı derecelere göre genel klasmanda ikinci olarak yarı finale katılmaya hak kazandılar. Müsabakalara idareci Uğur Kobaş, antrenörler Mustafa Solmaz, Nurkan Kayacık, Seçkin Küçükseller katıldı. Sporcuları iyi tanıyan, teknik seviyelerini bilen kendi kulüp antrenörlerinin kafilede bulunması, başarıya büyük katkı sağladı.

Yarı finalde ilk üç takım içine giren bayan ve erkek takımlarımız 22-23 Nisan tarihlerinde Elazığ ilinde yapılacak olan final müsabakalarına katılacaktır. Kırklareli’nde yapılan yarı final müsabakalarında bayan ve erkekler olarak finale kalan tek takım Sakarya oldu.

BİRİNCİ OLAN BAYAN TAKIMI SPORCULARI

Betül Akbal

Aslınur Mutluay

Rabia Kaplan

Gözde Heybet

Büşra Demir

İremnur Çelik

Simay Durmaz

İrem Durmaz

Berranur Erkan

Elif Dökmetaş

Ayşenur Mutaf

İKİNCİ OLAN ERKEK TAKIMI SPORCULARI

Yasin Arıkan

Yağızhan Mustafa Ödemiş

Canberk Ceylan

Abdülkadir Balıkçıoğlu

Ömer Faruk Ateş

Ogün Göçlü

Ömer Faruk Duru

Oğuzhan Özuçar

Mustafa Oğuz

Melih korkmaz

Burhak mercan

18 Mar 2014 - 13:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.