“SAHTEKARLARA GÖZ AÇTIRMAYIN”

Sakarya Diş Hekimleri Odası Başkanı Tolga Beray, şehir merkezinde olmasa da kırsal alanlarda sahte diş hekimliği yapan kişilerin olabileceğini belirterek, “Vatandaşımız şüphelendiği kişileri çekinmeden ihbar etsin.” dedi.

Süleyla ÇETİN
Süleyla ÇETİN Tüm Haberleri

KONTROL VE DENETİM

Sakarya Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Beray, sahte diş hekimliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili bilgi veren Beray, sahte diş hekimliğinin eskisi kadar yaygın olmadığını belirterek, 10 sene öncesi daha yaygın olan sahte diş hekimliğinin şehir merkezinde tamamen ortadan kalktığını dile getirdi. Şehir merkezinden uzak köy ve beldelerde bu tip durumlarla karşılaşıldığını anlatan Beray, “Bu sahteciliğe karşı çalışmalar ise birebir denetleme söz konusu değil. Ancak İl Sağlık Müdürü ile birlikte baskın yapılabilir ya da ihbarın gelmesi karşısında önlem alabiliriz.” dedi.

“İHBAR EDİN”

Sahte diş hekimliğinde hapis cezası olduğunu ve kefalete dönüştürülemeyeceğinin altını çizen Tolga Beray, “Bu olay Sakarya da olmadı ama Türkiye’nin belirli yerlerinde birkaç örneği var. Bu sahtekarlığı önlemek için en büyük görev vatandaşa düşüyor. Çünkü onların önlem alması gerek ve bu konuda bilgilenmesi gerekir. Sağlığına önem veren vatandaşlar bu konuda duyarlı olarak ve bilgilenerek önlem alabilirler. Şüphelendikleri kişi ve yerlerle ilgili şikayette bulunabilirler.“ diye konuştu. Süleyla ÇETİN

19 Mar 2014 - 10:59 - Güncel

Mahreç  Süleyla Çetin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.