SOYKAN GÖREVE BAŞLADI

Ak Parti Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan farklı kazandığı seçim sonrası mazbatasını alarak yapılan Ak Parti il başkanı Yunus Tever’in de katıldığı törenle göreve başladı.

31 Mart günü yapılan mahalli İdareler seçiminde rekor oy alan Cumhur ittifakının AK Partili Belediye Başkan adayı Bilal Soykan beraberinde AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve ittifakın İlçe Başkanları Mesut Ekrem ve Ali Dertli ile birlikte ittifakın meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Neslihan Karaoğlu’nun elinden mazbatalarını aldılar.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Mazbatasını aldıktan sonra İlçe Seçim Kurulu’ndan ayrılan Belediye Başkanı Bilal Soykan ekibiyle birlikte Belediye binasına geldi. Belediye çalışanları Soykan’ın Belediye binasının önünde karşıladı. Yazı İşleri Müdürü Kevser Ateş’in elinden çiçeği alan Belediye Başkanı Soykan kendisini karşılayan belediye personeli ve vatandaşların tamamı ile tek tek tokalaştı ve alkışlar arasında belediye binasına girdi.

AKCAN TESLİM ETTİ

Akyazı’nın yeni Belediye Başkanı Bilal Soykan, makam odasına girdi ve kendisinden dakikalar öncesinden makam odasına gelen eski Belediye Başkanı Hasan Akcan’la birlikte devir teslim tutanağını imzalayarak makama oturdu.Tutanakların imzalanmasının ardından konuşan Belediye eski Başkanı Akcan, 5 yıllık çalışma dönemi içinde yaptıklarını kısaca anlattı ve yeni Başkan Soykan’a da hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarı dileklerini sundu.

HİÇBİR AYRIM YOK

Yeni Başkan Bilal Soykan’da konuşmasında yeni bir ruh ve yeni bir hizmet aşkı ile göreve başlayacaklarını söyledi ve kendisinden önce görev yapan tüm belediye başkanları ile birlikte 31 Mart günü yapılan seçimde kendisini ve Cumhur İttifakını oyları ile destekleyen Akyazılılara teşekkür etti. Soykan, “ Şu andan itibaren ben bütün Akyazılı hemşerilerimin Belediye Başkanıyım, hiçbir ayırım yapmadan çalışmalarımı yapacağım ve Akyazılı hemşerilerime layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağım dedi. İsmet KULAKSIZ

05 Nis 2019 - 15:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.