VATANDAŞLAR İSTEDİ BAŞKAN KILIÇ YAPTIRDI

Erenler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüne bağlı ekipler yaz sezonu öncesi halk sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve çeşitli haşereler için ilaçlama çalışmalarına başladı.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın talimatı ile hız kazanan çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bahar temizliği başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte çevreye rahatsızlık veren sinek ve çeşitli haşereler için ilaçlama, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarına hız verildi. Belediyenin ilaçlama ve temizlik işleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda hedef dışı canlıların (insanlar, kuşlar, arılar, balıklar…) zarar görmemesi için gerekli tüm önlemlerin alınırken temizlik çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.

‘HİZMETLERİN DEVAMI GELECEK’

Çalışmalar hakkında konuşan Başkan Kılıç, “Bir taraftan misafirlerimizi ağırlamaya devam ederken bir taraftan da seçim sürecinde halkımızın bizlere ilettiği sorunlarını çözmeye, taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Halkımızın önceki dönemlerden eksik ve yetersiz gördüğü çalışmaları en düzenli ve tertipli şekilde yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemizde temizlik hizmetleri artık rutin bir şekilde halkımızın istediği şekilde olacak. Tertemiz bir Erenler için, gelecekteki kuşaklara daha temiz bir Erenler bırakabilmek için halkımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

15 Nis 2019 - 11:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.