BAŞKAN BURAK TRABZONLULAR DERNEĞİ’NİN KONSERİNE KATILDI

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, eşi Av. Asena Aslan Burak hanımefendi ile birlikte Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun konserine katıldı.

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen konser, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Konserde konuşan Başkan Av. Abdurrahim Burak, Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun muhteşem bir konser verdiğini kaydetti. Başkan Av. Abdurrahim Burak, “Öncelikle muhteşem müzik ziyafetiyle bizlere unutulmaz bir gece yaşatan Koro Şefi Ayten Yüksel hocamıza ve değerli koromuza teşekkür ediyorum. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Dinlediğimiz müziklerle adeta ruhumuz dinlendi. Büyük bir keyifle takip ettiğim bu geceyi düzenleyen Dernek Başkanı Dr. Zeynep Öz’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konserin sonunda Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Zeynep Öz, Başkan Burak’a katılımları dolayısıyla teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

15 Nis 2019 - 11:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.