DP’DEN KINAMA!

Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, Ankara'daki şehit cenazesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya tepki gösterdi.

Başkan Ergül yaptığı yazılı açıklamasında; “Türkiye, çok uzun süredir yüksek gerilim hattında seyrediyor. Şehit cenazesinde CHP lideri Sayın Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı bu kutuplaşmanın toplumun hangi tehlikeli eşiğe geldiğinin, getirildiğinin en son göstergesi. Maalesef şehit cenazeleri bile bu toplumun birlik olamayacağı yerler haline getirildi. Sayın Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı, siyasi partileri, liderleri ve onlara destek veren seçmenleri ‘illet-zillet’ diye yaftalayarak gelinen bir tehlikeli eşiğin geçildiği noktadadır. Bu saldırının ardındaki güç ve azmettiriciler derhal yargı önüne çıkarılmalıdır. Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum ‘dedi.

22 Nis 2019 - 16:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.