SAÜ’LÜ DÖNMEZ’E TASARIM ÖDÜLÜ

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğr. Gör. Güner Dönmez, Banyo Mobilyası ve Vitrifiye Tasarımı kategorisinde Gümüş Ödüle layık görüldü.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğr. Gör. Güner Dönmez, uluslararası A’Tasarım Ödülleri ve Yarışması (A'Design Award and Competition) Banyo Mobilyası ve Vitrifiye Tasarımı kategorisinde Gümüş Ödül’e layık görüldü.Öğr. Gör. Dönmez’in "Mono" adlı yumuşak yüzeyi ve ince çizgileri ile yoğun iş hayatında fiziksel ve zihinsel yorgunluktan kurtulmanın en kolay yolu olduğu fikrine dayanarak tasarladığı çalışması, 106 ülke ve 98 farklı tasarım disiplininden yarışmaya katılan adaylar arasından ödüle layık görüldü. Ödül Töreni, önümüzdeki aylarda İtalya’da yapılacak. Saim İŞÇİ

13 May 2019 - 17:03 - Eğitim

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.