“ADALETLİ BİREYLERLE KOCAMAN BİR AİLEYE DÖNÜŞÜYORUZ”

Sakarya Barosu Konferans Salonu’nda düzenlenen ruhsat töreninde Başkan Burak, “Biliyoruz ki Sakarya Barosu olarak her geçen gün bünyesine adaletli bireyler katarak; büyüyor, gelişiyor ve kocaman bir aileye dönüşüyoruz." dedi.

Sakarya Barosu’nda staj dönemini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar Doğucan Gelni ve Ömer Faruk Yaşar, meslek yeminlerini ardından cübbelerini giyerek ruhsatnamelerini aldılar.

Ruhsatnamelerini alan stajyer avukatlara, Baro Konferans Salonu’nda tören düzenlendi. Törene; Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Başkan Yardımcısı Av. Osman Ayar, Genel Sekreter Av. Ümit Fırtın, Yönetim Kurulu üyeleri, avukatlar ve aileler katıldı.

Törende meslek yeminlerinin ardından stajyer avukatlara ruhsatnameleri; Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak ile yanlarından staj yaptıkları avukatlar; Av. İsmail Alper Altan ve Av. Aydın Günaydın tarafından takdim edildi.

ADALETLİ BİREYLER

Ruhsat takdimlerinin ardından konuşan Başkan Burak, son günlerde hukuk ve adaletin sıkça gündemde olduğu bir dönem içerisinde olduklarını dile getirdi. Burak, “Biliyoruz ki Sakarya Barosu olarak her geçen gün bünyesine adaletli bireyler katarak; büyüyor, gelişiyor ve kocaman bir aileye dönüşüyoruz” ifadelerine yer verdi.

O GURUR AİLELERİMİZİN

Başkan Burak, “Hukuka, adalete, hakkaniyete önemli katkılar sunacak ve haksızlığın karşısında da kuvvetli bir direnç göstereceklerine inandığım bugün buradaki iki genç meslektaşımın, bugünlere gelmesine vesile olan, en önemli katkıyı sunan tabi ki aileleridir. Bugün evlatları avukatlık ruhsatını alırken aileleri de haklı gururunu yaşıyor” diye konuştu.

İYİ Kİ VARSINIZ

“İyi ki böyle değerli ailelerimiz var. Çocuklarına kıymet veren, eğitim veren yetiştiren ve onları özveriyle büyüten ailelerimiz. Sizler olmazsanız zaten bu toplum bu kadar güçlü, adaletli, merhametli ve fedakâr olamaz. İyi ki varsınız, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törenin sonunda Başkan Burak, genç meslektaşlarına Avukatlık Kanunu, Sakarya Barosu Rozeti ve Baroya ait kalem seti hediye etti.

14 May 2019 - 13:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.