YÜCE: SGK HİZMETLERİNİN FARKINDAYIZ

SGK İl Müdürü Erhan Çavuş ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Sosyal güvenlik önemli bir ihtiyaçtır. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmetlerin öneminin farkındayız ve bu hizmetleri en iyi şekilde sunmak için çalışmaktayız”

Simgenur BATIHAN
Simgenur BATIHAN Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erhan Çavuş ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. 13-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik haftası münasebetiyle gerçekleşen ziyarette SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Başkan Yüce’ye çiçek takdim etti.

EN İYİ HİZMET

Başkan Ekrem Yüce’yi tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, “13-19 Mayıs tarihleri arasında kutladığımız Sosyal Güvenlik Haftası’nda hem sizleri ziyaret edelim hem de yeni göreviniz dolayısıyla tebrik edelim istedik. 1 milyon Sakaryalıya en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki süreçte de Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SGK HAFTASI KUTLU OLSUN

Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutlayan ve SGK İl Müdürü Erhan Çavuş ile beraberindekilere nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, sosyal güvenliğin önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Yüce, “Sosyal Güvenlik Kurumu’nun çalışmaları ile hemşerilerimiz, çalışanlar, emekliler işlemlerini kolaylıkla yerine getirebiliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmetlerin öneminin farkındayız ve bu hizmetleri en iyi şekilde sunmak için çalışmaktayız. İnşalalh vatandaşlarımız için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının haftasını kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” diye konuştu. Simgenur BATIHAN

15 May 2019 - 16:27 - Siyaset

Mahreç  Simgenur Batihan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.