ŞEHRİN MERKEZİ İÇİN EN GÜZELİN PEŞİNDEYİZ

CADDER’i misafir eden Başkan Işıksu, “Adapazarı’mızın kalbi olan cadde ve çarşılarımızla ilgili ürettiğimiz projeleri hayata geçirirken hep birlikte adım adım, sabır ve gayretle çalışmalı, birlikte yol almalıyız. Adapazarı’mızı çok seviyoruz ve en güzelin

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Çark Caddesi Esnaf ve İş Adamları Derneği (CADDER) Başkanı Kemal Turgaç ve yönetim kurulu üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret etti. Başkan Işıksu’ya hayırlı olsun temennilerini ileten Turgaç, şehrin en büyük alışveriş merkezi olan Çark Caddesi’nin sorunlarının çözümlenmesini dert edindiklerini vurguladı. Çark Caddesi’nin daha iyi noktalara taşınması için çalışmaya hazır olduklarını belirten Turgaç, “Bizim tek derdimiz ticaretin daha iyi koşullarda gerçekleşmesidir. Yapıcıyız ve istişareye açığız. Tespit ettiğimiz eksiklikler ve çözüm önerilerimiz var. Belediye Başkanlarımızın caddemize yapacağı hizmetlerde görev almaktan memnuniyet duyarız” diye konuştu.

BİRLİKTE ÇALIŞMA VURGUSU

Esnafın derdini dertlenerek Adapazarı’nın ticari ve sosyal yaşamının değerini daha da yükseltecek hizmetler sunmayı hedeflediklerinin altını çizen Başkan Mutlu Işıksu, “Çark Caddesi, Uzunçarşı, Dar Sokak, çevre sokaklar, şehrimizin ticaret merkezi, bizim kalbimiz bu noktalarda atıyor. Hepimizin çocukluğu, hepimizin gençliği, dünü, bugünü, anıları, hafızası... Adapazarı’mızın kalbi ile ilgili ürettiğimiz projeleri hayata geçirirken, çalışma yaparken Büyükşehir Belediyemizle, esnafımızla, hemşehrilerimizle, hep birlikte adım adım, sabır ve gayretle çalışmalı, birlikte yol almalıyız anlayışıyla istişare toplantılarımızı her zaman yapacağız. Adapazarı’mızı çok seviyoruz ve en güzelin peşindeyiz.” ifadelerini kullandı. Saim İŞÇİ

16 May 2019 - 16:24 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.