2018 YILI KESİN HESABI KABUL EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 2. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce başkanlığında toplandı. Oturumda 2018 Yılı Kesin Hesabı oy çokluğuyla kabul edildi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 2. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Başkanlığında toplandı. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’ndaki birleşimde tek gündem maddesi görüşüldü. 2018 Mali Yılı Kesin Hesabı’nın üyelerin onayına sunulduğu toplantıda, madde oy çokluğu ile kabul edildi.

KONULARIN TAKİPÇİSİYİZ

Meclis Toplantısı’nda değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Mecliste milletimize hizmet etmek için varız ve hep birlikte en iyi hizmeti hemşerilerimizle buluşturacağız. Gerçeği baz olarak doğruların peşinde olacağız. Vergi iadeleri noktasında çözüme yönelik adımlar atıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a konuyu ilettik. Maddi kaybımızı şehrimize geri kazandırmak için uğraşıyoruz. İnşallah en yakın zamanda hayırlı bir sonuç alacak, artan gelirlerle şehrimize çok daha modern bir hale taşıyacağız” dedi. Saim İŞÇİ

18 May 2019 - 10:58 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.