YENİMAHALLE’DE YAYA YOLU VE CEP UYGULAMASI

Hendek Belediyesi Yenimahalle’de yaya yolu ve cep uygulaması yaptı.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Yenimahalle 2180 ‘nci sokakta 235 metre çift taraflı toplam beş araçlık cep uygulaması yapıldı. Caddede ayrıca çift taraflı yaya yolu çalışması da yapılarak cadde daha güzel bir görünüme kavuştu.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirterek “ Ekiplerimiz bir yandan kilit parke tamir ve bakım çalışmaları yaparken, bir yandan da tespit edilen yerlerde çalışmalarını yapıyor. İlçemize en iyi hizmeti yapmanın gayreti ile çalışacağız. Biz Hendek halkı ile birlikte başardık ve bundan sonra da yine hep birlikte başaracağız “ dedi.

20 May 2019 - 14:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.