TÜMSİAD GENEL BAŞKANI SAKARYA’DA

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Hakkı Usta Adana Sofrasında düzenlenen programa, İstanbul Şube Başkanı Soner Biber, Genç TÜMSİAD Genel Başkanı Fatih Çıtak, Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Semerkand İl Vakıf Başkanı Erdinç Bora, Beşir Derneği Şube Başkanı Latif Demir, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Bora, Hikmet Usta, TÜMSİAD Şube Başkan Yardımcıları Nihat Baltaoğlu, Ali Çilingir, Zekeriya Derman, Ceyhun Tural, İsa Aydoğan, Oktay Topaloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Ölmez, üretim gücü ve sektörel çeşitliliğiyle TÜMSİAD Sakarya'da ve ülke genelinde önemli bir gücü temsil etmektedir. Bu doğrultuda ekonomimize değer katmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya üretmeye devam ediyoruz." Dedi.

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ise; TÜMSİAD ailesi olarak Ramazanın birlik ve beraberliğini hissetme adına her şehirde aynı sofrayı paylaştığımız iftarlar düzenliyoruz. Bir iş adamı derneği olarak ekonomimize katkı amacıyla çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda sektörel araştırmalar yapıyor, yerel yöneticilerimiz ve üniversitemizle sürekli bir araya geliyoruz. E ticaret platformu kurduk. KOBİ'lerimizin e ihracatla ihracat yapabilir seviyeye gelmesini sağlayan eğitim programları organize ettik. Tarımsal kalkınmayla alakalı da ciddi çalışmalarımız var. Kısacası güzel projeler üretiyoruz, üretmeyi de sürdüreceğiz. Şimdi seçim süreci de geride kaldı. Önümüzdeki 4 yıl seçim olmayacak bu süreçte çok çalışıp önümüze bakacağız, üretmeye devam edeceğiz." Şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, iftar sonrası Genel Başkan Yaşar Doğan, Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve Yönetim Kurulu üyeleriyle TÜMSİAD’ta bir araya gelerek istişarelerde ve değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yüce, Sanayici ve iş adamlarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya, projeler üretmeye ve şehrimize katkılar sunmaya devam edeceklerini belirterek '' İş dünyamız ile birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu konuda çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Ekonomik bir köprü kuracağız. Şehrimizin ekonomik yönden gelişmesi ve iş istihdamının artması yönündeki bu çalışmalarımıza şehrimizin iş adamlarından önemli destekler bekliyoruz” dedi.

22 May 2019 - 14:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.