NURİ BAYAR’DA SENE SONU SERGİSİ

Nuri Bayar Ortaokulu öğretmenlerinin girişimleriyle okulda yılsonu sergisi düzenlendi.

Nuri Bayar Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gökçen Öçalan Sabancı, Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Mine Bilgin ve Melike Biryan, İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan Tornacı ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Serdar Kefeli rehberliğinde sene boyu yapılan çalışmalar okul içinde sergilendi.

Sergi açılışına Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, şube müdürü Ahmet Kıvcı, Sedat Aydın, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldılar.Öğrencilerin çalışmaları arasında karakalem, armonik desen ve doku çalışmaları, pastel tekniğinde soyutlamalar, kolaj ve mozaik ve Suluboya, guaj boya çalışmalarının olduğu sergi ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Okul Müdürü Faruk Kıral, serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlere, öğrencilere ve kendilerini yalnız bırakmayan ziyaretçilere çok teşekkür etti. Huriye Nur ÇAKIR

31 May 2019 - 15:55 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.