Gençlik Merkezi Son Virajda

Türkiye'de son 4 takım arasına giren Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, 13-14 Haziran 2019 Tarihleri arasında İstanbul Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezinde yapılacak Yarı Final Müsabakalarında başarı arayacak.

Gençlik Merkezi yarı finalde İzmir Gençlik Merkezi ile karşılaşacak. Temsilcimiz İzmir'i yenerse şampiyonluk, yenilirse üçünçülük maçına çıkacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübümüz , Bakanlığımızın bu yıl ilk defa düzenlendiği U13 Futbol Altyapı Gelişim Projesinde Türkiye’de son 4 takım arasına kalarak tarih yazdı. Bu başarının gerçek mimarı olan sporcularımız, velilerimiz ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Projede destek veren herkese teşekkür ediyorum. U13 takımımıza İstanbul’da yapılacak olan Yarı Final Müsabakalarında başarılar diliyorum“ şeklinde konuştu.

Alt yaş gruplarında yetenekli futbolcuların tespit edilerek ‘’ Futbol Altyapı Gelişim Projesine ’’ alınması ve bu proje kapsamında yetiştirilerek Türk futboluna kazandırılması amacıyla; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu arasında işbirliği ile düzenlenen turnuvanın 2.Kademe müsabakaları tamamlandı.

Bu yıl ilk defa U13 yaş kategorisinde düzenlenen turnuvaya Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüklerinin bulunduğu İller ve Bakanlığın tesis durumu göz önüne alınarak, Adana, Antalya, Ankara, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun ve Trabzon İllerindeki takımlar katılırken, sonraki yıllarda ise gerekli görülen diğer İllerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı kulüplerin altyapı takımları katılacak.

11 Haz 2019 - 10:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.