“TÜM GAYRETİMİZ SAKARYA İÇİN”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Belpaş’ta düzenlenen devir teslim törenine katıldı. Uzun yıllardır sürdürdüğü Genel Müdürlük görevini devreden Nihat Seymen’e teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, görevi teslim alan Osman Çelik’e ise çalışmaları

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

BAŞARI TEMENNİSİ

Başkan Ekrem Yüce, “Milletimize, memleketimize hizmet bir bayrak yarışıdır. Görevler gelir, geçer. Önemli olan gökkubede hoş bir sada bırakmaktır. Uzun yıllardır görevini başarıyla yürüten Nihat Seymen’e teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında sağlık ve mutluluk diliyorum. Görevi teslim alan Osman Çelik kardeşimize başarılar diliyor, yapacağı tüm işlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepimizin görevi Sakarya’ya hizmettir. Çok çalışarak hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

GÖREV VE SORUMLULUK BİLİNCİ

Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya için hep birlikte gayret göstereceğimize yürekten inanıyorum. Biz; bu şehre hizmet sorumluluğunu üstlenmiş kişileriz. Bu sorumluluğun bilinci ile hareket etmek durumundayız. İşimize sımsıkı sarılmalıyız. Yaptığımız her işi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. İnşallah Sakarya için üretmeye, şehrimizi geleceğe hazırlamaya, her alanda örnek gösterilen bir şehir oluşturmaya hep birlikte gayret edeceğiz. Rabbim muvaffak eylesin” diye konuştu. Saim İŞÇİ

11 Haz 2019 - 12:51 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.