‘BAŞKANIMDAN UMUTLUYUM’

Yazı İşleri Müdürümüz Saim İşçi, Karakamış Mahalle Muhtarı Mesut Arslana mahallenin sorunlarını sordu. Muhtar Arslan “ Mutlu Başkanım o özverili çalışmalarından bizde faydalanacağımızdan kendi şahsıma eminim” dedi.

Kendisini kısaca tanıtan Adapazarı Karakamış Mahalle Muhtarı Mesut Arslan, “1967 Adapazarı doğumluyum. Evliyim 3 çocuk babasıyım. Bir tane torunum var. Muhtarlık benim için ilk dönemim. Biz bu mahallede yaşıyoruz. Bazı eksiklikleri görüp eleştirdiğimiz zaman insan kendi kendine düşündüğünde diyor “Çok eleştiri yapacağına çıkıp muhtar ol “diye. Ben bu zihniyetle bakıyorum olaya. Ben mahalleme hizmet etmek istiyorum”dedi.

SORUNLARI İLETTİK

Mahallenin temel sorunlarından da bahseden Muhtar Arslan, “Mahallemiz bin 351 nüfusa sahip olup 390 hanedir. En temel sorunumuz düğün cemiyeti yapabileceğimiz kapalı bir alan eksiğimiz var. Başkan Işıksu’ya bu konuyu dile getirdik. İnşallah olur. Diğer eksikliklerle ilgilide tabiî ki çok eksiğimiz var. Başlıklar halinde getirirsek eğer ilk olarak Karakamış İlkokulumuzun 6 tane tuvaletin 5’i kötü vaziyette. Okulumuzda doğalgazımız bile yok. Katı yakıtla ısınıyor. Doğalgaza çevrilmesi için okul müdürümüz başvurusunda bulundu. Biz bunun takipçisi olacağız.

SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞUYOR

Altyapıda sıkıntı olduğunu söylenemez ama ana arterden gelen koku şikayetimiz var. Zaman zaman bu sorunu yaşıyoruz. Öte yandan yine ana arterlerde yağmur suyu drenaj kanalı olmadığından su birikintileri oluşuyor. Okula giden çocuklarımız olsun, camiye giden vatandaşlarımız olsun. Bu su birinkinden ıslanıyorlar. Özelikle yağmurlu havalarda bu sorunlarla karşı karşıya geliyoruz. Çocuk parklarımız var ama bu yetersiz kalıyor. Bu konuda belediye başkanımızdan bir park daha talebinde bulunduk. Ama bir alan bulamadık. Benim hayalim 8 ile 18 yaş çocukların oyun oynayabileceği, vaktini geçirebileceği sosyal aktive alanlar yapmayı hedefliyorum. Bunun için bir alan var ama üst yapısı yok.

ÇOK GÜZEL BİR KONUMDAYIZ

Bizim mahallemiz konum itibariyle çok güzel konumda. Fakat daha önceki seçimin süreç içersinde biz arzu edilen yada olması gereken hizmetleri alamadık. İnşallah Mutlu Başkanım o özverili çalışmalarından bizde faydalanacağımızdan kendi şahsıma eminim. Çünkü yaptığız istişarelerde o azmi kendisinde görüyorum. Ve yapacağına da inanıyorum. Başkandan umutluyum”dedi.

08 Tem 2019 - 09:41 -


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.