YAYINLAR NEDEN KESİLİYOR?

CHP’li Koludra meclis toplantılarında yayının karartıldığını söyledi. Koludra, “Gerekirse mahallelere ineriz ve yaptıklarımızı anlatırız. Biz yetkiyi Sakarya halkından aldık” şeklinde konuştu.

CHP Büyükşehir Belediye meclis üyeleri Şaban Koludra ve Cüneyt Taşkın Ekşi, parti il binasında bir basın toplantısı düzenledi. CHP il Başkanı Erdoğan Isır’ın da hazır bulunduğu basın toplantıda Koludra, bugüne kadar gerçekleştirilen meclis toplantılarını değerlendirdi. Son toplantıların internet ortamından canlı yayınlamadığını söyleyen Koludra, “İlk iki meclis toplantıları internet üzerinden naklen yayınlandı. Daha sonraki 3-4-5. meclis toplantılarında ise yayınlar kesildi. Bilgi istedim bilgi vermediler. CD’leri istedim, “Başkana soracağız” dediler.

KARARTMA

Koludra, “Eğer bizim meclisteki konuşmalarımız karartılırsa, Sakarya’yı ilgilendiren konularla alakalı gündeme getireceğimiz hususlardan kamuoyu mahrum bırakılmak istenirse ve yayınlar kesilirse işte o zaman siyaset yapacağız. Gerekirse mahalle ve köy muhtarlara inip, hem onlardan aldığımız sorunları hem de teklif ettiğimiz halde yapılmayanları onlarla paylaşacağız. Biz yetkiyi Sakaryalı halkından aldık” diye konuştu. Saim İŞÇİ

09 Tem 2019 - 16:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.