HENDEK’TE YÜZLER GÜLÜYOR

Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi ekiplerinin koordineli çalışmalarıyla Şeyhler, Lütfiyeköşk ve Kazimiye Mahallesi grup yollarında başlattığı asfaltlama işlemlerinde koordineli çalışmasıyla yüzleri güldürdü.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

DÜZENLEMELER

İlçe genelinde mahallerin sorunlarına yönelik hazırlanan plan dahilinde çalışmalarına devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mahallelerin temel sorunları hazırlanan plan doğrultusunda bir bir çözülürken, yol bakım ve asfaltma, çevre düzenlemesi, kaldırım düzenleme, yenileme ve tarla yollarının düzenlenmesi işlemleri de aralıksız devam ediyor.

SEFERBERLİK

Diğer yandan Hendek Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesinin Şeyhler, Lütfiyeköşk ve Kazimiye Mahallesi grup yollarında başlattığı asfaltlama işlemlerinde koordineli çalışmasıyla yüzleri güldürdü. Asfaltlama yapılan grup yollarında vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederken, Hendek Belediyesi ekipleri grup yollarında yapılan çalışmalar için seferber oldu.

TEŞEKKÜR

Sık sık yerinde incelemeler yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür eden Babaoğlu, “Tüm kurumlarımızla uyum içinde Hendek ve hemşerilerimizin memnuniyeti için çalışıyoruz. Ekiplerimiz mahallelerimizde aciliyet durumuna göre hazırlanan iş ve işlemler için seferber oldu” diye konuştu

MEMNUNİYET

Babaoğlu sözlerini şöyle tamamladı; “Hendek’te vatandaş memnuniyetini esas alan bir anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 91 mahallemizde temel ne sorun varsa hazırlanan plan dahilinde çözüme kavuşacaktır. Hemşerilerimizden gelen tüm talepleri ilgili birimlerimiz dikkate alıyor” ifadelerine yer verdi. Alkan KUYAŞ

10 Tem 2019 - 17:12 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.