‘CUMHUR İTTİFAKI YAŞAMALI’

MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Yapıcı bir muhalefet anlayışı içinde bulunacağız. Cumhur İttifakı’nı zarara uğratacak girişimlerin ne şehrimize ne de ülkemize bir faydası olur” dedi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

MHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Ziya Akar, İl Başkan Yardımcısı Oğuz Alkaş gazetemizi ziyaret etti. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Akar, AK Parti Eski Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün ‘MHP adeta AK Parti’nin tabanına hortum bağlamış’ şeklindeki açıklamasına, “Dertleri Cumhur İttifakı’na zarar vermek. Söyledikleri etik dışı ve ahlaki değil” dedi.

YAPICI MUHALEFET

Türkiye’nin geleceği açısından Cumhur İttifakı’nın yaşaması gerektiğine inandığını kaydeden Akar, “Yerelde de Cumhur İttifakı’nın yara almaması için çaba gösteriyoruz. Çünkü bizim tek gayemiz millete hizmet. Bu yüzden Cumhur İttifakı ayakta kalmalıdır. Yapıcı bir muhalefet anlayışı içinde bulunacağız. Cumhur İttifakı’nı zarara uğratacak girişimlerin ne şehrimize ne de ülkemize bir faydası olur” diye konuştu.

YÜCE İLE GÖRÜŞME

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile son meclis toplantısının ardından görüştüğünü dile getiren Akar, “Sakarya hizmet alma ihtiyacı olan bir şehir. Ancak belediyeler adeta bir borç yükü altında. MHP’nin Sakarya’da yetişmiş, liyakat sahibi kadroları var. Sayın Yüce’ye böyle isimlerin de kadro oluşturulurken değerlendirilmesinin şehir açısından iyi olacağını ifade ettik. Kendisi de bu konuya olumlu yaklaştı” şeklinde konuştu. Saim İŞÇİ

11 Tem 2019 - 17:31 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.