DP’DE KONGRE RÜZGARI

Demokrat Parti’de (DP) ilçe kongreleri Adapazarı ve Serdivan ile devam etti. Adapazarı ilçe başkanlığına mevcut başkan Hüseyin Dinçer Hürcan seçildi. Serdivan’da ise Zeki Mayasıcı görevini Ahmet Avcı’ya devretti.

Tekrar göreve seçilen Adapazarı İlçe Başkanı Hürcan, “3 yıllık süremizde ilçemizi en güçlü noktaya getirmeye çalışacağız. Tüm sorunlarına duyarlı olup, dinamik bir teşkilat yapısı oluşturacağız” dedi. Serdivan’da görevi devralan İlçe Başkanı Ahmet Avcı ise yaptığı açıklamada, çalışkan bir kadro ile güzel hizmet sunacaklarını belirtti. DP İl Başkanı İsmail Ergül, her iki ilçe başkanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek, “Ben inanıyorum ki hep birlikte partimiz için çalışacağız. Yerel seçimlerin üzerinden 3-5 ay gibi bir zaman geçmesine rağmen hangi belediye başkanı bu zaman içersinde bir sorunu çözebildi? Biz yaptıkları hizmetlerini taktirle karşılarız ama yapamadıklarını her gün kamuoyunun önüne getireceğiz” dedi. Saim İŞÇİ

14 Tem 2019 - 16:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.