CANLA BAŞLA MÜCADELE ETTİLER

SEDAŞ tüm üst düzey yöneticileri ve işletme bakım ekipleri ile sahaya inerken, ekipler dur durak bilmeden afet bölgesinde enerji vermek için görev yaptılar.

HuriyeNur ÇAKIR
HuriyeNur ÇAKIR Tüm Haberleri

Karasu ve Kocaali Düzce Akçakoca, Gümüşova ve Cumayeri İlçelerinde yaşanan büyük sel felaketi SEDAŞ yöneticileri ve işletme bakım ekiplerini alarma geçirdi. Karasu ve Kocaali şiddetli sağanak yağışı ile birlikte taşan Maden ve Melen Dereleri nedeniyle, 7 köye ulaşım kapandı. SEDAŞ ekipleri ulaşımın kapandığı köylere o an için enerji vermek için gidemezken, suların çekilmesiyle bu köylere de harekete geçtiler. Selden mahsur kalan vatandaşlar askeri helikopterlerle kurtarıldı. SEDAŞ ekipleri Karasu ve Kocaali’de iki ilçenin de enerji verilemeyen büyük bölgelerine yeniden enerji alınabilmesi için canla başla çalıştılar. 30 saat boyunca ekiplerin koordineli bir şekilde sahada mücadelesi ile enerjisiz bir yer kalmayıncaya kadar SEDAŞ ekipleri afet bölgesinde enerji verme mücadelesini sürdürdü.

SEDAŞ İcra Başkanı Necmi Odyakmaz yanında İşletme Bakım yöneticileri ile çalışmaların koordinasyonu için işletme bakım ekiplerini sahada ziyaret etti. Huriye Nur ÇAKIR

19 Tem 2019 - 09:44 - Güncel

Mahreç  Huriyenur Çakir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.