ÇOCUKLARA AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Yaz Kur’an kursu kapsamında çocuklara deprem ve acil durum bilgilendirmesi ve eğitimi verildi.

Sefa OKUMUŞ
Sefa OKUMUŞ Tüm Haberleri

AFAD tarafından Serdivan Abdülhamit camiinde verilen deprem ve acil durum eğitimine Sakarya müftüsü İhsan Açık da katılarak AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş ve Abdülhamit camii imamı Abdülhakim Karael’den bilgil aldı. Müftü İhsan Açık, yaz Kur’an kurslarında çocuklara verilen dini eğitimin haricinde başta doğal afetler olmak üzere sosyal hayatta karşılaşabilecekleri zararlardan korunmak için bilmeleri gerekenleri çocuk yaşta vermenin sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirmede büyük önem taşıdığını söyledi.

150 ÖĞRENCİ

Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hüseyin Kaşkaş da doğal afetler konusunda büyük küçük herkesin bilgi sahibi ve eğitimli olması gerektiğini belirterek, bu konuda AFAD olarak yaptıkları çalışmaların haricinde bilinçli ve sağlıklı bir toplum için ailelere de büyük görevlerin düştüğünü söyledi. Öte yandan Abdülhamit Cami imamı Abdülhakim Karael 150 çocuğun deprem ve acil durumlarda ne yapılması ve nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirildiğini belirtti. Sefa OKUMUŞ

19 Tem 2019 - 15:28 - Güncel

Mahreç  Sefa Okumuş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.