4 partiden ortak tepki

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti yayınladıkları ortak bildiriyle AB yaptırımlarına tepki gösterdi:

Doğu Akdeniz’deki hidrokarbon kaynaklarının paylaşımı konusunda yaşanan krizle ilgili olarak Avrupa Birliği’nin (AB) Türkiye’ye yönelik yaptırım kararına Meclis bir bildiriyle ortak tepki verdi. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin yayınladığı ortak bildiride, “Doğu Akdeniz bölgesi hidrokarbon kaynaklarının paylaşımı konusunda, bir oldu-bittiye getirerek Kıbrıs Türk’ünün ve Türkiye Cumhuriyeti’nin uluslararası hukuk temelindeki meşru hak ve çıkarlarını görmezlikten gelme, yok sayma, hesaba katmama yönündeki tüm girişimleri, hesapları şiddetle telin ediyor, bu yönde siyaset yürüten çevrelerin politikalarına her hal ve şartta karşı olduğumuzu en açık ifade ile ortaya koyuyoruz” denildi.

21 Tem 2019 - 16:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.