O’NUN DA GÖNLÜ ALINACAK MI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşkilatlara verdiği, ‘Partide 2001 yılından bu yana görev almış kişilerin gönülleri alın’ mesajının, Üstün için geçerli olup olmayacağı merak konusu oldu.

YİNE ELEŞTİRDİ

Her fırsatta partisini eleştiren AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, bir kez daha gündem oldu. Gazeteci Çağlar Cilara’nın programında konuşan Üstün yeni sistemi ve MHP ile yapılan ittifakı eleştirerek, “Ucube parlamenter sistemden kaçalım derken başka bir ucube sisteme yakalandık” dedi.

TALİMAT VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta il başkanları ile yapılan toplantıda teşkilatlara talimat vererek, “2001 yılından bu yana partimizde görev almış her kardeşinize ulaşmanızı istiyorum. Gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, irtibatı kesmemenizi talep ediyorum” demişti.

MERAK EDİLİYOR

AK Parti kurmayları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talimatı sonrası harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talimatının, 4 dönem Sakarya Milletvekilliği görevinde bulunan ancak bugünlerde Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte parti içi muhalefetin başını çeken Üstün için geçerli olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

30 Tem 2019 - 10:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.