ESNAFIN UMUDU BAYRAM

Kurban Bayramı alışverişleri, esnafın umudu oldu. Özellikle yaz sezonunda aradığını bulamayan Sakarya esnafı, alışverişin yoğun geçmesi beklenen son iki günde satışların yükselmesini bekliyor.

TİCARETİN KALBİ

Son 1 yıldır zor günler geçiren esnaf, bayram alışverişinden umutlu. Sakarya’da ticaretin kalbi olarak bilinen Çark Caddesi, Uzunçarşı gibi alışveriş yerlerinde son günlerde artan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Kamuda maaşların erken yatırılması ile alışverişin daha da artmasını bekleyen esnaf, bugün ve yarına kilitlendi. Sakarya Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan vatandaşlara çağrıda bulundu.

SAHİP ÇIKILMALI

Alışverişin yerel esnaftan yapılması talebinde bulunan Alişan, “Yerel esnafımıza sahip çıkalım. Esnafımız kaliteli hizmet, kaliteli ürün sunmak konusunda hazırlıklarını tamamladı. Bayrama hazırız. Yerel esnafımızın ayakta kalması çok önemli” dedi. Fırsatçılara izin verilmemesi gerektiğini dile getiren Alişan, seyyara ve usulsüz satış yapanlara geçit verilmemesi gerektiğini söyledi.

09 Ağu 2019 - 08:15 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.