ATABEK, GEYVE’DE BAĞ BOZUMU YAPTI

Ak Parti Sakarya Milletveli Çiğdem Erdoğan Atabek, Ak Parti Geyve İlçe Danışma meclisi toplantısına katılımının ardından ilçenin meşhur üzüm bağlarında bağ bozumu yaptı.

SOSYAL TESİSLERDE İNCELEME

Milletvekili Atabek, Danışma Meclisi toplantısı sonrası beraberinde Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ilçe başkanı Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bağ bozumuna katıldı.Konuk Milletvekili Atabek ve beraberindekiler bağ bozumu sonrası Geyve’nin yöresel ürünlerinin kadınların eliyle işlendiği ve “GEYVA” markasıyla üretimin yapıldığı Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi ile geçtiğimiz ay kafe kısmı açılan Geyve Belediyesi Nehir Park Sosyal Tesisleri’ni gezip incelemelerde bulundu.

TADI VE KOKUSU MUHTEŞEM

Ziyaret sonrası izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Atabek, “ Belediye başkanımız ve ilçe başkanımız ile Geyve’mizde ayvadan sonra üretimi çok olan üzümün bağ bozumunu gerçekleştirdik. Rabbim çiftçimize bol bereket versin inşallah.Üzümümüzde ayvamız kadar tadı ve kokusu ile muhteşem.Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezini gezip emektar kadınlarımızı ziyaret ettik. Kadın elinin değdiği her yerde başarı vardır” dedi.

11 Eyl 2019 - 16:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.