SAPANCA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, DENETİM YAPIYOR

Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından rutin denetleme çalışmaları yapılıyor.

Vatandaşın hijyen şartları, çerçevesinde ve huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini arttıran Sapanca Belediyesi Zabıta ekipleri, ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, çalışanların temizliği, gramaj, kılık kıyafet temizliği konusunda incelemeler ve denetimlerini yapıyor.

UYARI VERİLİYOR

Hizmet sınırları içerisinde bulunan fırın ve pastaneleri denetleyen ekipler gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen iş yerlerine uyarılarda bulunuyor. Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Suat Balkaya; “Yapmış olduğumuz denetimleri hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan mağdur olmaması adına titizlikle ekiplerimizce sürdürüyoruz” dedi. Denetimler sırasında esnaflarda görülen eksiklikler konusunda bir kereye mahsus olmak üzere uyarı veriliyor. Daha sonraki kontrollerde aynı durumla karşılaşması halinde gerekli yasal işlemlerin yapıldığı bilgisi verildi.

Zabıta ekipleri bu denetimlerin periyodik olarak yapıldığını vatandaşların sağlığı korunması yönünde esnafa gerekli bilgilendirmenin yapıldığını belirttiler.

11 Eyl 2019 - 16:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.