ÜRETİME VE İSTİHDAMA KATKI

Türk Traktör Erenler Fabrikasını ziyaret eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “İlçemizde üreten, istihdam sağlayan firmaların, fabrikaların olması bizleri memnun ve mutlu ediyor” dedi.

Fahriye ÖZBEY
Fahriye ÖZBEY Tüm Haberleri

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, beraberindeki heyet ile birlikte Türk Traktör’ün Erenler’deki fabrikasını ziyaret etti. Fabrikayı gezerek üretim faaliyetleri hakkında Türk Traktör Erenler Fabrikası Direktörü Onur Vural’dan bilgi alan Başkan Fevzi Kılıç, Türk Traktör’ün alanında öncülerden olduğunu ifade etti.

BİLGİ VERDİ

Tesis hakkında bilgi veren Fabrika Direktörü Onur Vural, 50 bin adetlik kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük traktör üreticilerinden biri olduklarını ve yaklaşık 3000’i aşkın kişiye de istihdam sağladıklarını ifade ederek, “Traktörlerin tasarımı Türkiye’de, Türk mühendisler tarafından gerçekleşiyor ve üretimde kullanılan parçaların tamamına yakını da yerel kaynaklarca üretiliyor” dedi.

‘BİR VE BÜTÜN ERENLER’

Ziyarette konuşan Başkan Kılıç, “İlçemizde üreten, istihdam sağlayan firmaların, fabrikaların olması bizleri memnun ve mutlu ediyor. Bizim amacımız öğrencisiyle, esnafıyla, iş adamıyla, işçisiyle bir ve bütün bir Erenler inşa etmek” dedi. Fahriye ÖZBEY

14 Eyl 2019 - 11:36 - Güncel

Mahreç  Fahriye Özbey


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.