GEYVE’NİN ZİRVESİNE YÜRÜDÜLER

Sakarya’nın en zor doğa yürüyüşü parkuru olan ve Türkiye’nin en iyi 100 en güzel doğa yürüyüşü parkuru listesine giren Geyve KIlıçkaya zirvesi hafta sonu Ultima Doğa Sporları kulübü üyelerini ağırladı.

Ayvanın başkenti sloganıyla son yılarlıda adından sıkça söz ettiren Geyve, doğasında bulunan yeşil ve doğal yürüyüş alanlarıyla trakingçilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Sakarya’nın doğa ve kültürel güzelliklerinin tanıtımını sinematik tarzda paylaşan ULTİMA’dan 40 kişilik ekip eşsiz doğa güzelliklerini barındıran 1516 mt rakımıyla Geyve’nin zirvesi olan Kılıçkaya’ya , zorlu ama eğlenceli bir faaliyet gerçekleştirdiler.

BOL OKJİZEN

ULTİMA doğa sporları derneği üyeleri, Doğancıl Köyü’nden başlayarak, sırtın kenarındaki şehitliğe uğrayıp oradan Hacı Mehmet yaylasına geçip zirveye çıktılar.Sonrasında aynı güzergahtan yeniden Doğancıl Köyüne inen doğaseverler bol oksijen ve yeşilin bir arada olduğu yürüyüşte bol bol fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdiler.

17 Eyl 2019 - 13:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.